— Posted in Jura, Privat

En advokat i Købehavn kan andet end at hjælpe enkeltmandsvirksomheder

Ved du hvad en advokat i København laver, ud over at enten forsvare sin klient i retssale eller anklage en for selv samme person? Læs med her og bliv klogere på de myriader af forskellige ting en advokat i Købehavn kan hjælpe dig med – eller måske endnu vigtigere, hvad han kan beskytte dig imod!

Alle enkeltmandsvirksomheder i Købehavn har advokat-behov – måske endda uden at vide det

Advokat i KøbehavnDer er især et folkefærd i København med advokat-behov. Jeg snakker selvfølgelig om enkeltmandsvirksomhederne i KBH, som udover at drive et firma der giver grønne tal på bundlinjen også skal sætte sig ind i legioner af paragrafer og speciel-regler i lige netop den branche de har valgt. Det kan meget hurtigt blive dyre lærepenge hvis ikke man har allieret sig med en advokat i Købehavn som enkeltmandsvirksomhed.

Rådgivning – En advokat i Købehavn kan lede dig på rette vej

Der er dog langt fra kun enkeltmandsvirksomheder i KBH, der kunne have fordel i at have deres egen advokat i Købehavn. Selv helt normale lønmodtagere, især hvis de ikke er med i en fagforening kan have stor gavn af at få en advokat i Købehavn til at gennemgå papirer og andet hvor man er i tvivl eller gerne vil have en professionel til at kigge på det. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at lade være.

Share on Facebook

4 thoughts on “En advokat i Købehavn kan andet end at hjælpe enkeltmandsvirksomheder”

 1. Poul Henningsen siger:

  hmm.. kunne være at jeg skulle melde mig ind i en fagforening eller støve en advokat op i den Københavnske…

 2. Britta Poulsen siger:

  Ja, det er nok de færreste succesfulde enkeltmandsvirksomheder i Købehavn som kan få hele maskineriet til at køre uden problemer uden en advokat fra København på sidelinjen.

 3. admin siger:

  Hej Poul og Britta.

  Ja, det kan kun anbefales at ty til en advokat. Især hvis man prøver kræfter med en enkeltmandsvirksomhed i København i disse tider.

 4. Fru Olsen siger:

  Jeg gad godt at vide, hvor mange enkeltmandsvirksomheder der er kommet de sidste par år.

  Alle har jo nærmest en lille webshop som de går og hygger om i fritiden.

Go on, Add your Voice!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *