Peter Brincker kan nok give dig synet tilbage

Peter Brincker

Peter Brincker er én af Danmarks mest erfarne øjenlæger. Han har i flere årtier været langt foran feltet, når ny teknologi eller operationsmetoder skulle hjælpe personer med synsbesvær. Hans klinik i Danmark var den første, der tilbød avancerede øjenoperationer for lang- og nærsynethed samt bygningsfejl. Han rejser til verdens metropoler flere gange om året – blandt andet New York, Lissabon og Hong Kong – og holder foredrag om teknologiens muligheder og udfordringer. Han er en yderst respekteret inden for øjenkirurgibranchen og bliver ofte konsulteret, når operationsmetoder eller ny teknologi gør sit indtog rundt på verdens hospitaler. Læs mere om Peter Brincker på omtal.dk her.

Share on Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *