Så er jeg også en blogger

Ja, så fik jeg også min egen blog.

Først og fremmest mange tak til Kurt Andersen fra Moskjær Marketing for hans hjælp til at installere wordpress.

Inspirationen til at blogge kom efter jeg fik interesse for søgemaskineoptimering (SEO). For halvandet år siden startede jeg min egen store natteliv-byportal i Istanbul / Tyrkiet Gece. Den eksterne webdesigner, der skulle designe HerGece.com, fik jeg ansat på fuldtid. Og siden den dag, har både min webdesigner og jeg fået mere overblik og ikke mindst stor interesse for søgemaskineoptimering.

Da jeg altid har været glad for at skrive om mine interesseområder, samt altid har en mening om alt, har jeg valgt at få mig en blog.

Hvordan udviklingen bliver og hvad jeg vil skrive om ved jeg ikke endnu. Men det kommer hen ad vejen 🙂

Så blot en velkomst til jer alle

Venlig hilsen
William Atak

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *