Ulovlige sms’er fra natklubber

Jeg er ved at blive sindssyg af de sms’er jeg modtager fra diskoteker. Det er uopfordret reklame og forstår ikke hvordan de kan løbe af sted med det. Jeg har én gang, for godt og vel 3 år siden, i dét diskotek der dengang hed Cavi, oplyst mit mobilnummer. Efter sigende kunne man dengang ikke længere komme ind på diskoteket, hvis man ikke var en del af deres VIP liste.

Men hvordan mit nummer efterfølgende er havnet i hænderne på 9-10 forskellige diskoteker er en gåde i sig selv. Cavi så ud til at være en professional restauration. Så de har enten ingen skrupler og har solgt telefonnumrene til andre restaurationer eller også har de fingre med i alle de 9-10 diskoteker jeg modtager uopfordret reklame fra.
Det kunne selvfølgelig også tænkes at den ansvarlige for indsamlingen af disse mobilnumre selv har solgt informationerne videre, uden at restaurationen er vidende.

Hvis det er sådan det hænger sammen, så burdekøberne af disse informationer da i det mindste være professionelle nok til at sige nej tak.

For godt og vel et år siden kørte jeg forbi et af de barer, der sender mig uopfordret reklame på sms. Jeg gik hen til dørmændene og fortalte dem lige så pænt, at jeg aldrig havde været det sted og at jeg nok aldrig ville komme der. Jeg fik så fjernet mit nummer fra den liste.

Indenfor de sidste par måneder er det så gået helt over gevind. Jeg får uafbrudt de uopfordrede sms’er fra diskoteker og barer, jeg aldrig har hørt om. Jeg har forsøgt at søge på nettet, men ingen har en hjemmeside, hvor man kan framelde sig.

Lidt frækt synes jeg.

Du kan læse mere om det på DR.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *