Salg & Viljestyrke

Viljestyrke

I salgsbranchen er generelt vigtigt, at en sælger bevarer viljen til at arbejde ihærdigt, møde nye mennesker og være resultatorienteret. En del sælgere mister tit og ofte viljen indenfor disse områder, når salgsjobbet viser sine hårde sider. Men med et par tricks er det muligt at styrke viljen og dermed have succes med salget.

Oftest er tempoet i et salgsjob grunden til at nogle sælgere vælger at skifte branche. Antallet af kundemøder / samtaler, for mange afslag og budgetpres. Viljestyrke er derfor en vigtig faktor for sælgeren, der gerne vil skabe resultater.

Når jeg selv har dårlige salgsdage benytter jeg mig af forskellige metoder til at bevare min viljestyrke. Fordi jeg elsker salg og fordi jeg lever af det.

Under salgstricks kan du læse gode råd og metoder til at bevare viljestyrken.

William Atak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *