Tilføj link

tilføj link

Der er kamp til stregen om at være nr. 1. på søgningen tilføj link på bl.a. google.dk. Topplaceringerne ligger hos forskellige linkportaler hvor Advertise.dk ligger nr. 3 på søgningen tilføj link på google.dk

Mange website ejere tilføjer deres link på forskellige linkportaler med en overskrift/søgesætning der gavner søgeresultatet på forskellige søgemaskiner. Derfor er det vigtigt at vælge overskriften med omhu.

Eksempel:
En fiktiv virksomhed der hedder Københavns Computer Import, med domænet KCI.dk. Virksomheden importerer billige computere fra Kina og det gavner forbrugerne i Danmark, der kan købe computere til 25% under markedsprisen.

Selvom Københavns Computer Import muligvis er Danmarks billigste computer distributør, er det ikke ensbetydende med at KCI på søgemaskiner kommer øverst i søgeresultater hvis der bliver søgt på ”billig computer”.
Derfor er KCI nødt til at investere i eller arbejde med søgemaskineoptimering (SEO).

En del af arbejdet med søgemaskineoptimering er at få links fra andre hjemmesider, herunder linkportaler der ved fleste tilfælde tilbyder links gratis og kræver ikke det helt store arbejde. Ligegyldigt hvor KCI får links fra, er det meget vigtigt at dette link ikke blot f.eks. hedder kci.dk eller Københavns Computer Import. Det er vigtigt at overskriften i linkportalen indeholder en sætning, folk bruger som søgesætning i søgemaskiner. Et godt bud her ville være overskriften Billig Computer der linker til KCI.dk eller en underside; eksempel: kci.dk/billigcomputer.

På den måde forstår søgemaskiner at kci.dk med søgesætningen billig computer prioriteres højt, da andre hjemmesider (linkportaler) vælger at linke til kci.dk med det aktive link (overskrift) billig computer. Dette er en god måde at score point og bedre placering i søgemaskiner.

De mest effektive linkportaler tilbyder links uden redirects, hvilket Advertise.dk også gør. Det kan faktisk godt siges, at linkportaler der benytter redirects i princippet er nytteløs og spild af tid.

Advertise.dk er en linkportal der i dag har knap 1400 hjemmesider tilknyttet. Det er 100% gratis at tilføje hjemmesider på Advertise.dk.

2 comments

  1. Må hellere lige indskyde at Advertise.dk nu er nr. 1 på “Tilføj link” søgningen på google 🙂

  2. Åhh det var tider 🙂 Hvor er det længe siden, jeg har skrevet dette indlæg. Kom forbi, da jeg tjekkede gamle indlæg for fejl. 1400 links 🙂 Advertise.dk er tæt på 14.000 links nu. Det er en fordel at tilføje sit link, når man arbejder med søgeoptimering og gerne vil have topplaceringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *