Hotte billeder

 

HOTorNOT

Med dating sidernes frembrusen i Danmark for godt og vel 10 år siden, fulgte der et nyt koncept efter; nemlig HOT or NOT konceptet. Det er en barsk måde for både personen, der gerne vil vurderes af andre, men også for personen der skal vurdere ud fra forskellige hotte billeder, om en person er HOT or NOT.

Der har aldrig rigtig været en dansk betegnelse for HOT or NOT. Det tætteste man kan komme på betegnelsen er vel LÆKKER eller EJ. Men HOT or NOT konceptet har danskerne også taget rigtig godt imod, som så mange andre lande i hele verden.

De fleste sider i Danmark kører med pointsystem, hvor man stemmer på en skala fra 1 til 10. Jo højere point man giver, des mere synes man om udseendet på den person på billedet. Disse point samles og gennemsnittet udgør det samlede point for hvor HOT personen er. Derefter figurerer de hotteste billeder på en hotliste hvor den hotteste er øverst.

Du kan tilmelde dig på hotlisten.dk og være en del af HOT or NOT netværket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *