Logo design

I vores bannerdesign virksomhed har vi hidtil primært beskæftiget os med banner og webdesign. Fra d. 1. december har vi fået en ny mand på banen, der er suværen til logo design. Derudover er han også fantastisk dygtig til at designe flyers. Så vi glæder os til at komme i gang.

Inden længe opretter vi to nye menupunkter på bannersalg.dk: “Logo Design” og “Flyers”. Selvom vi for nylig har redesignet bannersalg.dk, kan vi ikke komme udenom at redesigne igen, når vi nu udvider 🙂 Det er jo et positivt problem.

Hos bannersalg.dk har vi ikke fokuseret særlig meget på logo design, da markedspriserne for logo design, efter min mening, er alt for lave. Men med den nye og rigtig dygtige logo designer, forventer vi at kunne tage fornuftige priser, uden at det gøres for billigt, samtidig med at det er top professionelt.