At være far

At være far er uden tvivl den bedste oplevelse jeg nogensinde har haft eller nogensinde vil have.

Jeg arbejder ofte 15-16 timer på en dag, da jeg er selvstændig.. Ikke alle dage er særlig gode og stress er en del af til tider dårlige og hårde arbejdsdage. Sådan har det været i de 10 år jeg har været selvstændig.

MEN… jeg har fundet min medicin og min kilde til daglig glæde, tidligere søvnløse nætter er nu blevet vendt til at jeg med et smil på læben og mit hjerte fuld af håb kan sove trygt og fantastisk hver dag.Min kærlighed til ham har gjort mig blind i hverdagens stress. Han er det bedste der nogensinde er sket mig og giver mit liv en mening. Uden ham ville jeg være intet. Og det går mere og mere op for mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *