Kvindekamp vs. Mandekamp

Jeg læste en artiklen ”Kvinderne har jo vundet” i Søndagsavisen d. 9 marts 2008, hvor ”Den Store Blærerøv” Mads Christensen på en meget provokerende måde giver hans mening til kvindekampen. Jeg syntes artiklen (hans udtalelser) var forrygende og fantastisk underholdning. Han udtaler bl.a.:

“Hvis kvinder får børn uden os, har vi jo kun parallelparkeringen tilbage.”

Det er jo humor på højeste plan! Han rammer et vigtigt og meget ømt punkt med sådan en udtalelse. En udtalelse, der både håner kvinden, men samtidig understreger at kvinderne må tørre øjnene og indse, at de faktisk er på ligefod med manden og en kampdag er ligegyldig. Alt taler til deres fordel i dagens Danmark, hvorfor jeg tilslutter mig Mads Christensens mening om emnet.

Han udtaler desuden:

”Når der i et stillingsopslag er beskrevet 10 punkter, man skal opfylde for at få jobbet, vil en mand typisk søge, selv om han kun opfylder to, mens kvinde vil undlade at søge, fordi hun ’kun’ opfylder de syv.”

Det kunne ikke siges bedre. Mænd og kvinder er forskellige rent ’teknisk” og biologisk. Det er derfor mænd stadig sidder på flere topstillinger. Det er bestemt ingen fordel eller nogen hemmelighed, at mænd kan klare pressede situationer bedre end visse kvinder. Mænd lægger ikke nær så mange følelser i situationer og beslutninger, som kvinder til tider gør.

Til sidst kommer Mads Christensen med sit bud på dagsordenen til mændenes kampdag, hvilken i mine øjne er det vigtigste emne: Forældremyndighed og retten til et fælles barn. Her står mænd stadig meget svagt, hvilket jeg (og mange andre enlige fædre) ikke begriber. Men mændene er også vågnet op af de døde, for at kæmpe for deres rettigheder på det område. Mange mænd giver stadig op, da de ikke vil tage kampen op med en hysterisk eks-kone/kæreste og den feministiske rødstømpe bevægelse, der også kaldes Statsforvaltningen


Læs artiklen ”Kvinderne har jo vundet”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *