Virus i omløb

Så er den også helt gal for mig. Startede som en uskyldig forkølelse og en snottet næse. Men nej.. selvfølgelig skulle jeg ikke slippe så billigt. Det gør nu så ondt i lungerne, når jeg hoster, at det faktisk ikke er til at holde ud. Jeg var helt overbevist om at det nok var en mildere lungebetændelse, men talte med en af kunder for strip poker on linepoker on line gratispoker virtualesexi poker onlinetornei texas holdemgiochi poker gratis da scaricarepoker tour,poker tour pc,asian poker tourstrategia texas holdemtornei di pokerdd tournament pokerstrip poker pcgioco di carte pokergiochi giochi onlineomaha poker in lineapoker download gratispoker gioco completono deposit bonus pokerpoker slot gratisgiochi poker per pcscarica gioco poker gratisregole texas holdemfull tilt pokerstreep poker on linepoker roomspoker rulestornei pokertorneo poker on linetornei poker gratislive action pokerpoker tournament 2007strip poker download gratisgiochi gratuiti pokerpoker texasdownload giochi di pokerstrip poker online,strip poker online gratis,strip poker game onlinegioco poker da scaricareeuropean poker tourpoker game onlinegioco poker gratuitogiochi onlinepoker itpoker 5 draw7 card stud onlinebet and win pokergioco poker texanopoker room on linepoker game gratisinternet pokerstrategie pokerstrip poker game online en time siden, der akkurat har det samme. Han har været hos lægen (hvilket jeg ikke har endnu), og han fejler intet! Det er bare en virus i omløb.

Man må sgu da for katten fejle noget, når det gør så ondt. Ikke nok med at det gør ondt i lungerne, så er alle led og muskler i kroppen også ømme. Jeg håber sandelig at det går over snart, for jeg har hverken tid eller lyst til at være syg. Og jeg skal rejse til Istanbul på lørdag, hvor der forhåbentlig er varmere. I det mindste ikke noget sne i foråret.Når jeg nu berører emnet virus, så har jeg undret mig over noget. Jeg ved ikke helt rigtig om det er en skrøne eller sandhed. Det siges jo, at kroppen bærer rundt på virussen i flere dage op til sygdommen bryder ud. Det siges også, at først når sygdommen er brudt ud, så smitter man ikke andre. Kan det passe? For umiddelbart virker det ret logisk. Når man er syg, er immunforsvaret vel begyndt at bekæmpe virussen.