Mordet på Amager

Her til morgen blev en kun 16 årig tyrkisk dreng erklæret død efter et racistisk overfald på Amager. Mine tanker og medfølelse går til drengens nærmeste. Jeg er far til en dreng på et år og jeg kan forestille mig, hvor svær en tid det må være for familien. Sikke en tragedie og en skam, at racisme skal være baggrund til at en ung dreng i hans bedste alder skal tage afsked med hans familie.

Jeg håber virkelig de drenge, der har stået bag overfaldet har meget dårlig smag i munden. De får forhåbentlig en straf, de har fortjent.

Men vigtigst af alt lige nu er, at alle, både etniske danskere og nydanskere lærer af dette tragiske overfald. Vold løses ikke med vold, men tværtimod med kærlighed og forståelse. Men det kan KUN gøres ved, at politikerne og medierne nu kalder til næstekærlighed og sammenhold. Politikerne SKAL stå frem og fordømme overfaldet, som nydanskere fordømmes og der loves, at der vil blive slået hårdere ned på nydanskerne. Politikerne skal have nydanskernes respekt NU. For ellers er jeg bange for, at det vil piske en ny stemning op.

Endnu engang min dybeste medfølelse til drengens familie.