Skarpladt pistol ikke ulovlig

Jeg læste lige en nyhed om den 15 årige, der var én af de der stod bag mordet på det 16 årige avisbud. En uge før mordet på avisbuddet blev den 15 årige stoppet af politiet i en bil, hvor han er i besiddelse af en skarpladt pistol og en økse. Samtidig er han kendt af politiet og har været i deres søgelys længe.

Hvorfor er det lige, at en person med en skarpladt pistol og økse er på fri fod? Da han samtidig er i politiets søgelys, stiller jeg et kæmpe spørgsmålstegn til politiet om hvorfor knægten ikke er bag tremmer?

Politiet oplyser at de har underrettet myndighederne, men at myndighederne ikke har gjort noget ved det. Det undrer mig da slet ikke, at myndighederne ikke kan finde ud af at håndtere sådan en situation. De har nok stadig travlt med kommunesammenlægningerne. For de har da længe brugt det som undskyldning. ALT for længe.

Hvis jeg var forældre til den 16 årige dreng, der blev overfaldet af denne 15 årige rod, ville jeg beskylde politiet og myndighederne, for deres uprofessionelle behandling af en kriminel, der går på fri fod, hvor en skarpladt pistol og en økse ikke er nok til at bure ham inde.

De sociale myndigheder og det danske politivæsen: Jeg håber VIRKELIG I har dårlig smag i munden og jeg håber i bliver presset til det sidste. For JEG vil gerne have en forklaring på dette!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *