Poker på nettet

poker

Så røg jeg med på vognen. En gang for længe siden havde jeg prøvet at spille poker på nettet med en kammerat, men det var dengang Texax Hold’em var ret nyt. Nu når det er blevet så populært og jeg har set en del Hold’em turneringer på TV, ville jeg lige prøve kræfterne af.

Jeg gik efter et pokersite der tilbyder bonus ved oprettelse. Det var ikke ligefrem en succesoplevelse. Læs mere om det i mit indlæg: Pokersites der tilbyder bonus ved oprettelse

Tilbage til emnet. Jeg har fået den nye og smarte Nokia 6500, der har poker spil i telefonen. Fantastisk tidsfordriv. Og det går jo ret godt med at slå computeren, så hvor svært kan det være at slå virkelige personer på nettet?! Det tog mig ca. en time at finde ud af, da min konto stod i nul.

Det er virkelig ikke godt for blodtrykket, når man spiller poker for virkelige penge på nettet. Man kan være så uheldig med kortene, samt komme til at spille imod meget irriterende spillere, der sikkert er irriterende fordi de er så dygtige. De læser én så hurtigt og vinder udelukkende på at raise og være hurtige til at byde og skræmme én væk.

Men spændende er det og jeg smider nok lidt flere penge på kontoen. Både for at spille men også for at få min bonus udbetalt. Selvom det er det ældste trick for at få flere penge ud af folk. Hermed min medfølelse for ludomaner. Forstår jer skam godt!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *