Pokersites der tilbyder bonus ved oprettelse

Først lavede jeg lidt research. Hvem tilbyder bonus ved oprettelse osv.? Jeg faldt over PartyPoker.com via reklamer på poker.dk, der ”tilbyder” op til 30€ i bonus ved indskud på 30€. Jeg skriver tilbyder i gåseøjne, da jeg endnu ikke har fået dem. Jeg skrev en utilfreds mail til dem og forlangte min bonus. Jeg har siden hen fået to mails retur fra dem, hvor der i det første står, at jeg ikke havde tilmeldt mig rigtigt, at de nok alligevel skulle give mig min bonus, men at de ikke kunne se nogen penge på min konto! Nej det har jeg ikke, for dem spillede jeg op med det samme. Jeg brokkede mig lidt igen og oplyste dem, at de helt sikkert godt kunne se pengene HAVDE været på kontoen, før jeg tabte dem. Men nej. Deres svar var, at deres system slet ikke ville tillade at udbetale en bonus, når der ikke er penge på kontoen.

Så er det jeg tænker, gad vide hvor mange mennesker, der ikke får deres bonus, ikke orker at skrive mails for at gøre krav på den bonus, de har ret til. Så nu kan jeg vælge at indbetale IGEN for at få min bonus, selvom tanken kun var at spille for det beløb, jeg indbetalte første gang. Det stinker langt væk af et dårligt trick.

Jeg overvejer også at skrive en mail til poker.dk og give udtryk for min utilfredshed. Selvom det er småpenge, føler jeg at det er brud på ordentlig markedsføringsskik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *