Rejse til Istanbul

istanbul

Jeg har været det bekendt, at tage en uges ferie ugen efter Påsken. Turen går til Istanbul og jeg glæder mig som et lille barn, når jeg især sidder her i min lejlighed, snot forkølet og kigger ud af vinduet: SNE!

Jeg har naturligvis fulgt vejrudsigten på DMI og det har regnet en del i Istanbul på det sidste. Men netop som jeg lander søndag, vil der være sol og knap 20 grader og sådan ser det ud til at forsætte i den tid jeg skal være der. Det kunne da ikke planlægges bedre. Så en taknemmelig hilsen til vejrguderne her fra!


Min rejse til Istanbul er egentlig ikke helt ferie men mere i forretningsøjemed. Jeg skal være i Istanbul i syv dage og satser på at det forretningsmæssige kun vil tage mig tre dage at få styr på. Derefter skal jeg nyde det gode vejr, den absolut fedeste by jeg nogensinde har boet i og det vildeste natteliv. Så….

Istanbul here I come!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *