Nattelivet i Istanbul

Nattelivet i Istanbul

Der er fuld fart på nattelivet i Istanbul, hvor byens 17 millioner indbyggere nyder aftenerne året rundt. Alle ugens dage er der rig mulighed for at finde barer og klubber, hvor der er fuldt hus.

Eksklusive restauranter og diskoteker er Istanbuls jetsets foretrukne steder, når der skal viftes med pengepungen. Langs Bosphorus strædet er der flere open-air diskoteker med plads til 2-3000 gæster. Steder hvor rige forretningsmænd sejler ind i private yatchs og bliver modtaget af smilende babes og store bodyguards i sorte jakkesæt. En øl koster 100 kr. og en flaske spiritus koster ca. 3000 kr. Det stinker af jetset og Istanbul elsker det.


For de, der ikke har råd til jetset livet, er der også rig mulighed for at feste med vennerne på diverse barer og diskoteker. Der er rigtig mange barer, hvor fadøl-drukturen er det foretrukne. En fadøl koster mellem 10-20 kr.

Tyrkiske mænd der ikke ledsages af kvinder bliver som regel ikke lukket ind, der giver samtlige steder en god atmosfære samt fordeling mellem kønnene.


Det er sjælden man ser nogle tyrkere stå eller sidde stille. Der skal danses, stående, siddende eller på bordene. De er festglade, om det er jetsettet eller studenterne, så giver alle den gas.

Det er helt fantastisk at feste i Istanbuls natteliv. Det kan varmt anbefales.

Læs også Flybillet til Istanbul

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *