Færre kalorier i grønt æble?

grønt æbleÂ

Vi kender det alle sammen. Det grønne æble bliver tit og ofte forbundet med sundhed og til tider også som den sundeste frugt blandt alle frugter. Men er det nu rigtigt at æblet har færre kalorier end andre frugter?

Et grønt æble på ca. 100 gram har 48 kalorier. Det svarer til det samme som en fersken, en pære, 15 stk. store vindruer osv. Det grønne æble er derfor ikke sundere end de fleste andre frugter. Et æble øger heller ikke forbrændingen og giver dermed heller ikke et øget vægttab.

Spis altid æblet uden at skrælle den, da skrællen hjælper på fordøjelsen, er godt for tarmene, har et højt antioxidant værdi og sænker kolesteroltallet.
Æblet har mange fordele og en meget sund frugt, men ikke sundere end andre frugter. Jeg vil anbefale jer at spise alle former for frugter. Frugter som bananer, vindruer og abrikoser har også en høj antioxidant værdi.

Det er sundt at spise frugter og sjovere at variere med forskellige frugter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *