Færre ansøgninger til politiskolen

Der er dumpet halvt så mange ansøgninger ind på politiskolen i forhold til tre år siden. Tallet er helt eksakt 1.169 ansøgninger i 2007 i forhold til 2.363 i 2004. Lønnen menes at være den største grund til de færre ansøgninger.

Jeg synes ikke helt lønnen er synderen for de færre ansøgninger til politiskolen. Ã…rsagen skal nok snarere findes i de episoder politibetjente har optrådt i den seneste tid.

– Politibetjente skyder en hund.
– Politibetjente skyder løs og dræber mand.
– Politibetjente slår ældre ubevæbnet mand på Nørrebro.
– Politibetjente får de unge til at strippe for åben gade.
– Politibetjente tæsker uskyldig mand.
– Politiet tør ikke at hjælpe brandbiler i udsatte områder.

Disse overskrifter er blot nogle hændelser jeg erindrer svagt.

Når politiet i Danmark er begyndt at blive mere og mere korrupt, er det ikke længere drengedrømmen om at blive politibetjent, der driver lysten, når man skal lægge planer for sin fremtid.

Jeg tror helt bestemt at egnede politibetjente ikke får skrevet/sendt deres ansøgning til politiskolen, fordi de IKKE har lyst til at have kollegaer som ovennævnte betjente, der misbruger deres magt.


Derudover er der bestemt også en stor grund til at fravælge jobbet som politibetjent, når visse mennesker i København kan brænde byen ned, politiet tør ikke at træde ind og Københavns Borgmester Ritt Bjerregaard giver dem et gratis hus.

Det var min holdning til hvorfor der ikke dumper flere ansøgninger ind på politiskolen. Jeg kan jo tage fejl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *