Billige visitkort

Så var det på tide at få lavet nye visitkort. Selvom kvaliteten skal være i orden er det ligeledes vigtigt at det er billige visitkort. Jeg stod selv for designet af visitkortet, men måtte i sidste ende få hjælp af en professionel grafiker i vores bannerdesign firma.

Jeg har i en del år brugt Lasertryk til diverse tryk opgaver såsom visitkort, brochure, brevpapir osv. og altid varmt anbefalet dem til diverse forretningskontakter. Det har altid været tilfredsstillende, men denne gang var jeg endnu mere tilfreds. Indholdet i visitkort designet var nok lidt for tæt på kanterne, så da jeg modtog mine visitkort, var det gået galt med nogle af dem på grund af beskæringen. Jeg skrev en mail til Lasertryk, fik en venlig mail retur, at jeg ville modtage et pakkelabel og jeg bare skulle sende dem retur. Virkelig god service. Ikke nok med det, spurgte jeg ligeledes til om vi skulle lave designet om, så vi ikke kom for tæt på kanterne. Det ville nok være en god ide, da beskæring aldrig kan være helt præcis, svarede Jeppe Nielsen fra Lasertryk.

Vi fik lavet designet til visitkortet om og et par dage efter modtog jeg nye visitkort og denne gang lige i øjet.

Jeg sender mine varmeste hilsner til Lasertryk og takker for en fantastisk service.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *