TYRKIET: Billige rejser til Tyrkiet

Tyrkiet er et eftertragtet rejsemål, hvor det stadig kan gøres ret billigt at få en billig rejse til Tyrkiet. De sidste mange år har flere og flere danskere valgt Tyrkiet som deres foretrukne rejsemål. Det har resulteret i at flere store danske rejsebureauer har udvidet mulighederne og destinationerne. Flere charterfly bliver lejet og dermed presses prisen længere ned. De billige rejser til Tyrkiet er absolut eftertragtede rejsemål og på toppen af rejselystnes valg af destinationer. Dette skyldes primært to ting: 1. Fantastisk godt vejr, natur, historie osv. i Tyrkiet, samt 2. De billige rejser.

Charterrejser til Tyrkiet

Flere herboende tyrkiske iværksættere har formået at få nogle store rejsebureauer på benene, såsom Anatolien Rejser og Tyrkiet Eksperten, der har specialiseret sig i billige rejser til Tyrkiet. Anatolien Rejser og Tyrkiet Eksperten har henholdsvis været på banen siden 1992 og 1997, hvilket gør at de har bred erfaring med billige rejser til Tyrkiet.

Af store danske rejsebureauer der tilbyder rejser til Tyrkiet kan nævnes Apollo Rejser, Spies, Star Tour, Tjæreborg m.m.

Flybilletter til Tyrkiet

Disse rejsebureauer tilbyder ikke kun komplette rejser med fly, hotel, udflugter, afhentning og kørsel fra og til pågældende lufthavn i Tyrkiet, men også flybilletter. Dog vil jeg helt klart anbefale at man køber sine flybilletter direkte hos flyselskabernes hjemmesider udenom rejsebureauerne, da det klart bliver billigere på den måde. Kun ved samlede løsninger er det billigst at købe en flybillet til Tyrkiet ved rejsebureauerne.

De billigste direkte flybilletter til Tyrkiet kan købes hos de to tyrkiske flyselskaber Turkish Airlines og Pegasus Airlines.

Links:
Turkish Airlines
Pegasus Airlines

Spar penge med mellemlanding

Hvis man gerne vil spare nogle penge, er der bestemt noget at hente, hvis man rejser med nogle af de store europæiske flyselskaber, der mellemlander en enkelt gang. Det betyder dog at flyvetiden reduceres til ca. 8-9 timer i forhold til 3 timer med et direkte fly fra Danmark til Tyrkiet. Men der kan være helt op til 1.000 kr. at spare, hvis man ikke har noget imod den længere flyvetid.

Her er nogle flyselskaber der flyver til Tyrkiet: Det franske flyselskab Air France, det østrigske flyselskab Austrian Airlines, det hollandske flyselskab KLM, det tyske flyselskab Lufthansa m.m.

Links:
Air France
Austrian Airlines

KLM
Lufthansa

Flybilletportaler

Besøg også flybilletportalerne, såsom Flybillet.dk, MrJet, Travelmarket m.m., der samler alle tilbud fra de forskellige flyselskaber og giver dig den bedste pris. Dog kan det i fleste tilfælde godt svare sig at hente tilbuddene der efter en søgning og derefter gå til flyselskabets egen hjemmeside. Der kan samme billet, samme dato og afrejsetidspunkt godt være billigere, da portalerne jo naturligvis lægger en avance oveni flyselskabernes priser.

Find hotel i Tyrkiet

Hvis du selv vil sammensætte din rejse til Tyrkiet, vil jeg helt klart anbefale at du enten indhenter tilbud på Hotels.com eller søge frem til diverse hoteller i Tyrkiet på diverse søgemaskiner som Google og tager direkte kontakt til hotellerne. Hotels.com er verdens største hotelportal og jeg kunne ikke forestille mig, at det ville blive billigere at tage fat i hotellerne direkte. Men jeg er ikke sikker og man burde give det et forsøg.

Jeg fandt også en portal der kun har hoteller i Tyrkiet: Hotelsinturkey.net

Links:
Hotels.com
Google
Hotelsinturkey.net

Læs også artiklerne:
Flybillet til Istanbul, hvor du kan læse mere om Turkish Airlines og Pegasus Airlines.
Ferie i Tyrkiet
– Tyrkiets historie

God fornøjelse med at finde din billige rejse til Tyrkiet.

One comment

  1. Mange tak for et godt indlæg. Jeg rejser til Tyrkiet et par gange om året, da jeg har købt lejlighed dernede for 5 år siden. Vejret er skønt og det er stadig billigt. Jeg kan anbefale Tyrkiet til alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *