Statsforvaltningens behandling af sager

Så kan der altså ikke være ringere behandling af sager hos Statsforvaltningen. Gang på gang har man hørt om hvor meget kommunesammenlægningerne har berørt Statsforvaltningens behandlingstider af sager som samvær. Senere var undskyldningen den nye forældreansvarslov og nu er der kommet en helt ny grund som undskyldning for lange behandlingstider: SJUSK

En ansøgning om samværsdatoer er blevet sendt til Statsforvaltningen Syddanmark d. 4. januar 2008. Den 7. januar 2008 modtages brev som bekræftelse og at sagen vil behandles hurtigst muligt. D. 11. april 2008 modtages nyt brev, hvori det beklages at sagen ikke er blevet behandlet på grund af en fejl. Samtidig henvises til en ny Statsforvaltning, da der i mellemtiden er sket en flytning. Dermed skal ansøgningen sendes forfra og sagen skal behandles som en helt ny sag.

I mere end tre måneder har man så ventet på at få noget så vigtigt som samværsdatoer på grund af sjusk hos Statsforvaltningen. Det er simpelthen for dårligt. Har man lyst til at klage over denne behandling, skal klagen sendes til Familiestyrelsen. Sjovt nok er Statsforvaltningen en underafdeling af Familiestyrelsen. Det ville være det samme som at klage over politiet til politiet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *