JOB: Job som Bartender på Søpavillonen

Min gode ven igennem mange år, der ejer Søpavillonen, søger nye bartendere.

Jeg har fået oplyst følgende:
– Over 23 år
– Ansvarsbevidst
– Smilende og energisk
– Gerne erfaring som bartender, men intet krav

Skriv en mail og fortæl kort om dig selv.

Besøg Søpavillonens hjemmeside og kontakt vedr. job som bartender på Søpavillonen.

One comment

  1. Jeg ved ikke hvem der ejer stedet idag, så jeg tænkte du kunne formidle kontakten, hvis der er interesse.
    jeg er kommet i besiddelse af to fotografiske glasplader fra 1896-97. ca et år efter at pavillonen stod færdigbygget. de viser pavillonen plus en hjuldamper der havde fast rutefart på søen, den anden plade viser et par damer der går tur langs søbredden, med hjuldamperen i baggrunden.
    PS. kan erhverves billigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *