Warning: Use of undefined constant widget_share_on_facebook_register - assumed 'widget_share_on_facebook_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/skygge.dk/public_html/wp-content/plugins/share-on-facebook/shareonfacebook.php on line 269
Kan festsange give dig salg? – SKYGGE.DK

Kan festsange give dig salg?

I forlængelse af mit sidste indlæg bør også nævnes en af Henrik Bruhns marketings Gimmick, nemlig siden Sangteksterogfestsange.dk.

Denne side giver brugerne masser af sangtekster til de populære festsange, men Henrik bruger så siden til at reklamere for sig selv! Tanken bag denne ide er simpel: Når folk skal bruge festsange er det nok fordi de skal til fest. Skal de til fest kunne det være de skulle bruge underholdning til fest og så kunne det være de også var interesseret i at booke noget underholdning.

Resultatet er at Henrik får målrettet trafik ind på sin bookingside ganske gratis!

Share on Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *