På jagt efter billige hårde hvidevarer

Vi oplever enorme prisfald for tiden på elektronik. De største prisfald ses på fladskærme og computere, men der er også markante prisfald på hårde hvidevarer. Jeg har lavet lidt research og fundet frem til et par gode webshops og butikker, hvor det er muligt at skaffe sig billige hvidevarer i særdeles gode kvaliteter.

Hvad er hårde hvidevarer?

Hårde hvidevarer er al elektronik til køkkenet og vaskerummet. I køkkenet er den største gruppe indenfor hvidevarer; køleskabe, frysebokse, komfurer og ovne, kogeplader, microbølgeovne, emhætter, opvaskemaskiner, diverse køkkenmaskiner og foodprocessorer og diverse luksus hvidevarer som f.eks. espressomaskiner. I vaskerummet er den største gruppe indenfor hvidevarer; vaskemaskiner og tørretumblere. Derudover er støvsugere også en vare indenfor elektronik de fleste hvidevarebutikker også fører, selvom jeg dog ikke ville betegne en støvsuger som en hvidevare.

Billige hvidevarer

Som jeg tidligere nævnte i mit indlæg, er der meget konkurrence på området. Priskrigen forsætter i takt med at der kommer flere og flere webbutikker, samt de store varehuse der bliver større og større, samt bedre til at købe større partier ind. I sidste ende gavner den store konkurrence forbrugerne.

Inden du køber dine hvidevarer

Besøg de forskellige varehuses hjemmesider eller se deres reklameaviser. Tit og ofte kører de med ret store kampagner, hvor der en del at spare. Skriv mærke, model og pris ned, men vigtigst af alt, hvad den pågældende hvidevare kan. Hvis du f.eks. er på udkig efter vaskemaskiner, så kig på energiforbruget, centrifugeringskraften osv. Derefter går du ind på nogle af de webshops jeg henviser til hernede og sammenligner priserne med samme modeller og andre modeller med samme egenskaber.

Her er 3 webshops der sælger hårde hvidevarer:

PrisRytter.dk
Hvidevarebutikken.dk
Wupti.com

Her er 3 varehuse der sælger hårde hvidevarer. Nogle har også en online shop:

Elgiganten
Skousen
Snehvide

I en anden artikel vil jeg gå mere i dybde med sammenligning af priser hos forskellige butikker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *