Online Byggemarked og Trælast

Alle har nok en eller flere gange i deres liv besøgt et byggemarked eller en trælast. Danskere er gør-det-selv folk og store byggemarkeder bliver besøgt flittigt, når vi har brug for byggematerialer til huset eller haven. Byggemarkeder er gør-det-selv mandens mekka og i dag ser man lige fra husmødre til helt unge drenge, der gerne vil selv.

Min far er snedker (og tømrer) og jeg er vokset op med at skulle hjælpe ham, når der skulle hjælpes til i hjemmet. Han er ved at være en halvgammel mand, men selv den dag i dag ser jeg julelys i hans øjne hver gang han er i et byggemarked. Den samme historie kører hver gang med hvor nemt det er i dag med smarte maskiner og hvor svært det var, da han var i lære som snedker for 50 år siden. Jeg tror ham gerne, for når jeg ser hans begejstring i små skruemaskiner fra Bosch, hvilken jeg ikke kunne leve uden, kan jeg godt forstå hvad han havde at gøre godt med dengang; en helt almindelig skruetrækker – ikke engang en stjerne-skruetrækker.

Min begejstring, der ligger til grund for dette blogindlæg er dog ikke en ny smart maskine, men et online byggemarked og trælast. Hvor smart! Ofte får jeg handlen udskudt i nogle dage eller op til flere uger, fordi jeg ikke lige kan finde tiden til at besøge byggemarkedet for at købe de nødvendige byggematerialer. Måske er jeg bare doven. Men dovenskab er ikke længere en grund til at man ikke kan få købt sine byggematerialer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *