Køb brændbar CD medier og DVD medier

Det er blevet meget normalt at brænde forskellige lyd eller filmmedier på en brændbar CD eller brændbar DVD. Før i tiden skulle man have diverse brænderprogrammer installeret, før man kunne brænde en CD. Det var bl.a. programmer som Nero man skulle installere. Oftest fulgte Nero dog med ved køb af en ny PC.

Det er nu blevet meget nemmere (gik det lige op for mig i dag), da jeg satte en brændbar CD i mit CD-rom drev og vupti, så fik jeg forskellige muligheder op. Jeg valgte, at jeg gerne ville brænde en musik CD og så åbnede Windows Media Player med sit brænderprogram, der nu er blevet en del af musikafspilleren. Hvor smart! 🙂

Det skal lige sige, at jeg aldrig har været god til at gennemskue programmer i en computer og dermed har brugen af disse ikke været særlig ofte. Men det er nemt, enkelt og hurtigt.

Er du på udkig efter billige brændbare CD medier eller DVD medier, kan du besøge Mediebutikken.com. Køb CD og DVD medier i den bedste kvalitet og mærker som f.eks. Verbatim. I shoppen er der bl.a. også et stort udvalg blækpatroner til gode priser.

Jeg har lige købt en billig printer i Bilka. Det er en HP og selvom den har været billig, så går jeg skam ud fra at kvaliteten er OK. Jeg har de sidste 4 år udelukkende haft HP bærbar og er da godt tilfreds. Der har da været nogle øjeblikke, hvor kvaliteten i forhold til pris ikke har været helt i top, men det må man jo leve med. Men mht. printeren, så er det blevet enormt billige med printere, dog er blækpatroner enormt dyre. Så man kan absolut spare i webshops, der sælger billige blækpatroner.