Vaskemaskiner og opvaskemaskiner – 40 cm bred

Jeg er på udkig efter en ny vaskemaskine og opvaskemaskine. Da hverken mit køkken eller badeværelse er specielt stort, har jeg været på udkig efter små vaskemaskiner og opvaskemaskiner. Vaskemaskinen jeg skal have skal være topbetjent og ikke særlig bred. Det gik faktisk rimelig hurtigt med denne, da de var lige til og passer i størrelsen til mit badeværelse. Men da jeg så skulle finde en opvaskemaskine, der skal passe i bredden af et skab jeg har i dag til indbygning, gik det ikke helt så godt desværre. Der findes de helt brede opvaskemaskiner på ca. 60 cm. i bredde og så er der de små modeller på 45 cm. i bredden. Men bredden på mit skab, der er standart-bredde for køkkenskabe, er knap 40 cm. Er det mig der har gået helt galt i byen, da jeg købte mit køkken? For de to skabsstørrelser var da de eneste to, man kunne få. 60 cm. og 40 cm. Hmm… Er lidt forvirret. Jeg er kommet frem til at jeg ikke kan få en opvaskemaskine, medmindre jeg bygger halvdelen af mit køkken om. Rimelig nedtur.

Men vaskemaskinen har jeg fundet og endda til en ret fornuftig pris. Nu mangler jeg bare lige at bestille vaskemaskinen, få den leveret og aftale en tid med blikkenslageren.

Som internet-elsker handler jeg naturligvis altid online. Jeg har tidligere skrevet en artikel om handel med hårde hvidevarer på nettet og at der var mange penge at spare. Da jeg skrev artiklen, var det blot research, og ikke fordi jeg selv skulle bruge hvidevarer. Men min research dengang gav mig klart billede af, at det var billigere at handle hårde hvidevarer online.

Næste gang skal jeg på udkig efter mikrobølgeovne. Mit næste køb skal være en af de smarte mikrobølgeovne i rustfrit stål, i stedet for min efterhånden ret gamle, hvide og fedtede mikroovn 🙂

Jeg kan derfor godt anbefale de af jer, der snart skal købe nye hårde hvidevarer, at tjekke det ud på nettet. Det kan sagtens betale sig.

3 kommentarer

  1. Hej

    Fandt du nogensinde en opvaskemaskine på 40 cm? For står i præcist samme situation som dig 🙁

  2. Nej desværre… jeg gav op… tror desværre ikke de findes i den bredde… men sig endelig til hvis du finden en 🙂

  3. Jeg leder også efter en opvaskemaskine på 40 cm i bredden. Det er ikke lykkes mig at finde en til salg på nettet/i butik, men jeg har set en i et køkken hos nogle venner (den var der desværre, da de købte lejligheden). Den er fra Siemens. Måske det kan lade sig gøre at finde en i udlandet.

Der er lukket for kommentarer.