Danmarks største Golfportal

I forbindelse med et lille projekt, sad jeg her til aften med lidt research om golf og golfklubber i Danmark. Det lille projekt er/var tænkt som en golfportal og undervejs min research støder jeg på noget, der undrer mig en smule. Jeg kommer (via Google selvfølgelig) først forbi golfonline.dk og dernæst ind på dguplus.org. Begge portaler reklamerer med at de er Danmarks største golfportal. Hvem har ret? Synes det er blevet så nemt at kalde sig “Danmarks største” og man støder på udtrykket over alt efterhånden.

Hvad fik jeg så ud det? Jeg dropper mit lille projekt! Begge portaler, der efter sigende skulle være Danmarks største Golfportaler, har mangel på annoncører. Den ene portal har kun et og samme banner der kører i rotation, og den anden portal har et banner med reklame for deres reklameplads. Der er så tre muligheder: 1. De er absolut ikke Danmarks største golfportaler. 2. De kan ikke finde ud af at sælge annoncer, eller 3. Der bliver ikke brugt penge på online marketing i golfbranchen.