Nyeste DVD film og Blu Ray Film

Kvaliteten i både amerikanske og danske film bliver bedre og bedre med tiden. De fedeste effekter med computerteknologi gør filmene til en meget større oplevelse. Teknologien i hjemmet med plasma og LCD skærme gør ligeledes oplevelsen endnu større.

Da vi gik fra VHS film til DVD film, var forskellen på kvaliteten meget tydelig og det var en sensation i sig selv. Priserne på VHS film faldt og DVD filmene var og er væsentlig dyrere at købe. Dog er det for de fleste, inkl. undertegnede, kvalitet fremfor kvantitet, når en film skal nydes.

Jeg er en stor film-nyder og køber rigtig mange DVD film. I gamle dage købte jeg også rigtig mange VHS film, men de er nu samlet i flere flyttekasser i kælderen og samler støv (desværre). Men sådan er det også med en computer. Selvom man har givet rigtig mange penge for en computer for 3-4 år siden, skal den også udskiftes, når tiden melder sig.

Der er kommet en helt ny spiller på markedet. Blu ray film rummer film i de detaljerede High Definition formater og gør oplevelsen endnu bedre end DVD film. Blu ray film har dog ikke overtaget markedet med samme fart som DVD filmene dengang gjorde og gjorde VHS film til taberen.

Kvaliteten i blu ray film er virkelig bemærkelsesværdig. Selve blu ray skiven rummer 10 gange flere data end DVD skiven. Dog er samme problem med prisen atter til at se, som da DVD skiven kom på markedet. Prisen er højere for en blu ray film. Men kvaliteten er virkelig virkelig virkelig også derefter.

Jeg er faktisk ikke rigtig klar over om de nyeste film stadig udkommer i VHS, men det gør de både på DVD og Blu Ray. Jeg kan kun anbefale andre film-elskere at nyde en film i blu ray kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *