Jagten på billige mobiltelefoner

Nu går jagten på billige mobiltelefoner. Selvom det ikke er mere end 3-4 måneder siden, jeg købte min sidste mobiltelefon, er jeg desværre ikke særlig glad for den. For første gang har jeg købt en mobil med skydeklap og den lever på ingen måde op til mine krav og det var ikke en særlig billig mobil og jeg købte den uden abonnement. Den øverste del af knappen, hvor tænd og sluk knapperne er, sidder løst. I første omgang troede jeg, at det var en fejl på min telefon. Men da jeg spurgte en kammerat, viser det sig, at hans også har samme problem. Derudover skulle jeg selvfølgelig være så smart, at købe en lille telefon. Men det har medført, at mine store fingre, ikke kan ramme de små taster. Derfor har jeg brugt aftenen på at kigge efter billige mobiltelefoner med følgende krav: Ingen skydeklap, større taster og så et bestemt mærke, jeg ikke vil gøre reklame for her, da jeg altid har brugt det mærke og bedst kan lide menustrukturen i den.

Gratis SMS og fri tale

Da jeg vist også snart slipper fri for nuværende mobilabonnement, overvejer ligeledes at kigge efter et af de tilbud, hvor man får fri tale og gratis sms. Nu er jeg jo ikke helt ung og skriver ikke en million sms’er om dagen, men mit nuværende abonnement har gratis sms. Det kan jeg egentlig godt lide, for så behøver man ikke at tænke videre over det. Jeg havde engang også fri tale, men det er vist afskaffet hos samtlige udbydere. Nuværende abonnement har vist noget i stil med fri tale til samme udbyder, 48 timer gratis til andre udbydere og fri tale til fastnet. De 48 timer holder egentlig ikke særlig længe, så der skal jeg prøve at se om jeg, udover at finde en billig mobil, kan finde et abonnement, der er smartere og billigere.

Prissammenligning på billig mobil og abonnement

Endnu engang er jeg blevet bekræftet i at internettet simpelthen er den bedste opfindelse nogensinde. Der findes selvfølgelig hjemmesider, der allerede har lavet en smart prissammenligning så jeg ikke selv skal bruge en masse tid på at besøge et hav af hjemmesider. Så jeg fandt en hjemmeside med prissammenligning på både mobiltelefoner og mobilabonnementer. Det var jo ikke helt dårligt.

Fandt jeg så det, jeg søgte? Ja, det tror jeg faktisk. Jeg er ikke særlig teknisk og hvis elektronik er Tokyo, så er jeg Silkeborg, eller måske endda Låsby. Så jeg tager fat i en kammerat imorgen, med sans for mobiltelefoner og han må sige fra eller til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *