Elsker eller hader jeg computerspil?

Svaret kender jeg faktisk ikke. Hvorfor stiller jeg mig selv spørgsmålet: Elsker jeg eller hader jeg computerspil? Jo, det er der faktisk en ret god grund til!

Nu har jeg aldrig rigtig været stor tilhænger af diverse konsoller som Playstation, Xbox, Wii osv. Jeg har faktisk både PS2 og PS3, samt jeg for nylig har fået en Wii. Sammenlagt har jeg nok spillet på dem 3-4 gange og ellers er det mine nevøer, der får glæde af konsollerne, når de er på besøg. Men jeg er derimod (i perioder) afhængig af diverse PC spil. Det er udelukkende strategi-spil som Empire Earth. Jeg har egentlig ikke (burde ikke have) tid til at spille computerspil, men her for nogle uger siden fandt jeg det gamle Pharaoh strategispil frem. Jeg har brugt utallige nætter på at spille det spil på PC og hvad gør jeg nu? Hopper i med begge ben igen 🙂

Pharaoh er et (i mine øjne) et meget spændende computerspil, da alt fra start til slut skal udtænkes strategisk – ellers går det galt. Man regerer under Pharaoh’en og der er mange regeringsperioder. En enkel periode kan tage 2-3 dage at gennemføre. Så det tager mig godt og vel et par måneder at gennemføre hele spillet.

Jeg skriver dette indlæg, da jeg netop har siddet i godt og vel 4-5 timer foran computeren og nørdet med spillet. Jeg elsker det, fordi det er spændende og afslappende. Jeg hader det, fordi det er en tidsrøver. Så jeg har faktisk ikke noget svar på mit spørgsmål. Jeg bliver nok ikke klogere 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *