Stem guitar online

Hvordan i alverden stemmer man en guitar uden en stemmenøgle? Jeg har fundet et fantastisk site.

Her til aften fandt jeg min gamle guitar frem, da jeg er blevet helt vild med Michael Buble’s sang Home. Så nu ville jeg sørme lære at spille den. Jeg kunne selvfølgelig ikke finde min stemmenøgle og i gamle dage brugte jeg klartonen fra en almindelig stationær telefon, der giver tonen A, til at stemme min guitar. Men da jeg efterhånden i et årti ikke har haft en stationær telefon, googlede jeg naturligvis tonen A. Jeg skulle godt nok lede længe for at finde en hjemmeside, hvor man kan stemme sin guitar fra en given tone online.

Jeg fandt en helt fantastisk guitar tuner online på musiceffect.com og den vil gerne dele med jer. Klik på “forstærker” billedet og der åbner en popup. Her kan du klikke på de forskellige toner og stemme din guitar. Fantastisk!

Hvis du ligeledes er interesseret i guitar akkorderne for Michael Buble’s Sang Home, så kan du finde den azchords.com. Det er en fantastisk sang, ikke så svær men en sjov udfordring på guitar for gamle hippier som mig 🙂

3 kommentarer

  1. jeg forstår ikke. jeg åbnede det pop-up ved at trykke på forstærkeren men der kommer stadig ingen lyd når jeg klikker på de forskellige toner er der noget specielt jeg skal have koblet til for at den vil slå tonerne an ? 🙂 – Anders

  2. fantastisk og hvor det virker, Mads du skal trykke på den røde on/off knap så virker det

Der er lukket for kommentarer.