Warning: Use of undefined constant widget_share_on_facebook_register - assumed 'widget_share_on_facebook_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/skygge.dk/public_html/wp-content/plugins/share-on-facebook/shareonfacebook.php on line 269
Nøj, hvor har du mange penge! – SKYGGE.DK

Nøj, hvor har du mange penge!

Jeg læste lige en artikel på TV2.dk om en ung fyr på blot 15 år, der har hacket flere netbank konti – bare for sjov! Det, der er mest underholdende er, at han ikke har overført nogle penge og begået kriminalitet, men blot sendt en lille hilsen til kontoindehaverne: “Sikke mange penge du har. Venlig hilsen din hacker”. Det er bare god underholdning, der vil noget. Repsekt for knægtens evner.

Share on Facebook

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *