Billige smykker online

For en måneds tid siden fik jeg erhvervet mig en smykkeshop, der sælger billige smykker online. To unge fyre havde startet webshoppen og har sandelig gjort et godt stykke arbejde. Da smykker ikke lige var deres interesseområde, valgte de at sælge til anden side, for at starte et nyt projekt.

Smykkeshop Pilegaard-smykker.dk
Shoppen med billige smykker er bygget på Bricksite shopsystemet, hvilket på mange punkter ikke er et særligt SEO venligt system. Men det er nemt og enkelt og bruge, samtidig med at det er gratis. Jeg har talt med en meget flink supporter og de var godt klar over, at der var mangler ift. SEO i deres system og de ville få disse implementeret hurtigst muligt.

Jeg har købt smykkeshoppen til kæresten, men er nu i gang med SEO på siden og ikke mindst prøver at finde nye kvalitets-smykker. Om jeg vil flytte shoppen til et andet shopsystem vil tiden vise.

De tidligere ejere havde bl.a. satset på billige marguerit smykker og knyttede armbånd. De marguerit smykker man kan se i shoppen nu er de smykker der sælger bedst og knyttede armbånd er der også meget efterspørgsel på. Jeg har udvidet en smule med Chunky halskæder og Nazar smykker.

Jeg vil inden længe skrive lidt mere om hvilke nye produkter vi får ind i sortimentet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *