Rengøringsfirma: Mange søger job indenfor rengøring

For otte år siden havde jeg et rengøringsfirma og nogle annoncer i telefonbøgerne. Efter nogle år valgte jeg ikke at arbejde med rengøring men give mig ud i andre projekter. Selvom annoncerne ikke længere var aktive, fik jeg stadig en del henvendelser. I blandt disse var de fleste henvendelser personer der søgte job indenfor rengøring og nogle få, der gerne ville have udført rengøringsarbejde. Jeg kunne ikke helt forstå, hvordan de fandt mig, men forestillede mig, at de nok havde en et par år gammel telefonbog liggende.

For et par dage siden fik jeg en ny henvendelse. Det skal lige siges, at jeg stadig har samme telefonnummer som dengang. Henvendelsen var fra en person, der søgte et rengøringsjob. Jeg havde nærmest glemt navnet på mit eget rengøringsfirma og blev mindet om det igen.

Jeg var virkelig forbavset over henvendelsen og gik på jagt efter, om rengøringsfirmaet stadig er registreret et sted. Det var det ikke. Så personen der har kontaktet mig må have haft fat i en virkelig gammel telefonbog.

Men hvordan kan det være, at der pludselig kommer en henvendelse om rengøring efter så mange år. Jeg er næsten overbevist om, at finanskrisen kradser og der er brug for arbejde. Rengøringsarbejdet er nok det arbejde, folk tyr til når arbejdsløsheden stiger.

2 comments

  1. Dit firma har måske ligget online ?

    Vi havde for 1 måned siden 1 stilling åben og fik 500 ansøgninger på èn uge. Folk kimede os ned, og mødte op hos mig privat for at få jobbet.

    For bare et år siden var det svært at få arbejdskraft, men tiderne skifter

  2. Det kan meget vel være som aktiv3 skriver at der stadig ligger “rester” online hvor dine kontakt oplysninger er gemt.

    Vi får rigtig mange uopfordret henvendelser, så der er ingen tvivl om at finanskrisen sætter sine spor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *