Deltag i politiske meningsmålinger og følg med i valgkamp

For et par dage siden gik vi i luften med en spændende og stor portal vælger.dk. Ideen om at skabe dette politiske netværk har længe været under opsejling og igennem de sidste par måneder har vi arbejdet intenst med at få vælger.dk lanceret. Vi kom lidt bagud, men det endelige resultat er mere end tilfredsstillende.

På vælger.dk er det bl.a. muligt at deltage i politiske meningsmålinger og politiske debatter. Vi har skabt en unik og brugervenlig portal, hvor alle vælgere kan sige deres mening. Med politiske meningsmålinger er det vores mål at skabe et klart billede af hvad vælgerne mener. I den politiske debat vil man kunne følge kendte danske politikere og andre medieaktive debattører, der vil bidrage med deres holdninger og lægge op til en debat blandt vores brugere.

Formålet med vælger.dk er ligeledes at give et klart billede af hvad der sker, når der er valgkamp i Danmark, samt præsentere danske politikere samlet ét og samme sted. Det er nu muligt at se danske politikere der stiller op til Kommunalvalg 2009. I afsnittet kan du se alle kandidater til Kommunalvalg og besøge deres profiler.

Der er meget mere på vælger.dk end blot valgkamp. Besøg portalen og opret et medlemskab for at deltage i debatten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *