IQ test – Kan jeg blive en del af Mensa?

I mine unge dage var jeg meget optaget af at tage en IQ test i ny og næ og min fascination af Mensa var også overvældende. Jeg var ret overbevist om, at jeg var mere begavet end andre på min egen alder. De forskellige IQ tests jeg tog gav også ret høje resultater, men om jeg nogensinde var klog nok til at tage en rigtig Mensa test, det var jeg ikke helt klar over.

Det er altid sjovt at tage en IQ test og jeg har gjort det rigtig mange gang. Jeg er vokset op i et hjem hvor Illustreret Videnskab kom ind ad brevsprækken hver tredje uge. Jeg elskede hjernetræneren (eller hvad den nu hed) på to af de bagerste sider. Her var der en masse spørgsmål og opgaver, der satte ens IQ på test og man følte sig udfordret. Jeg husker tydeligt, hvor irriteret jeg blev, hvis der var nogle tests, jeg ikke kunne løse eller kom tæt på at løse.

For nylig har jeg igen, efter alle de år, fået interesse i at teste min IQ. Jeg tester selvfølgelig ikke denne gang i håb om at blive en del af Mensa-klubben, men man kan jo altid håbe 🙂 Mest af alt er det blot for at udfordre mig selv og det er da aldrig dårligt at få bekræftet, at man er en intelligent person med høj IQ.

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *