Privathospital der tilbyder plastikoperationer

Jeg har fundet en fantastisk privatklinik, der er ekspert i plastikoperationer. Det har været svært for mig at finde en privatklinik, der både var øvet og dygtig i næsekorrektion, brystforstørrelse / brystløftning og fedtsugning.

Jeg har nemlig tabt mig rigtig meget og det er gået udover størrelsen på mine bryster. Samtidig er der en smule fedt tilbage som jeg ikke føler jeg kan komme af med, hverken ved hjælp af slankekure eller motion.

Min næse har jeg heller aldrig været tilfreds med, så den får også en hurtig tur hos kirurgen. Disse 3 forskellige plastikoperationer vil jeg gerne have foretaget på næsten samme tid, da jeg gerne vil skyde mit nye slanke liv i gang med et fantastisk udseende.

One comment

  1. Jeg forstår godt, hvorfor du vil have lavet alle disse plastikoperationer, men tror du virkelig, at det er en god ide at få det hele lavet på samme tid? Men jeg synes, at det er ganske fornuftigt, at du får det lavet på et privathospital.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *