Ny hosted PBX løsning til nyt kontor

Vi flytter til nyt kontor indenfor den næste måneds tid og vi skal til at have ny hosted PBX løsning. Jeg har fundet en tele-leverandør, der kan hjælpe os med denne hosted PBX løsning. Ingen på kontoret har forstand på, hvordan det foregår, så en god rådgivning har spillet en stor rolle for os, da vi skulle finde en leverandør.

Det er mange år siden, hvor vi helt valgte faxen fra, men da jeg ved, at nogle virksomheder stadig bruger en fax, så har jeg også overvejet til en fax til mail løsning til vores nye kontor. Jeg vil helt gerne væk fra løse papirer på kontoret. Det bliver altid så besværligt at finde rundt i dem. Så en fax til mail løsning vil sikkert hjælpe os i den rigtige retning. En fax er tit god til diverse kontrakter, hvis min kunde ikke lige har en scanner og vi ikke kan vente på at sende kontrakten med posten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *