Intet galt med respekten for ytringsfriheden hos Lauritz.com

Forstår slet ikke den dialog om hvorfor Lauritz.com ikke vil tage et maleri/akvarel fra Kurt Westergaard og hvor vidt de bukker under for presset, samt at det handler om ytringsfrihed. Her i Danmark elsker politikerne bare drama og kan der scores billige point hos vælgerne, så går man selvfølgelig efter dem.

Lauritz.com er en forretning og hvad jeg ved af, også en god forretning. De bestemmer for søren da selv, om de vil have et maleri af Kurt Westergaard eller ej. Vi lever netop i et frit land og ingen skal bestemme hvem en virksomhed skal handle med, hvordan den handel skal foregå eller hvad jeg skal sælge. Hvad bilder de sig ind? Og hvad bilder Statsminister Lars Løkke Rasmussen sig ind? Tag jer dog lige sammen!

Ytringsfrihed er netop at kunne ytre sig frit uden at nogen skal tvinge dig eller påvirke dig til at sige eller mene noget andet, end det, du gør. Det er den frihed mennesket i et demokratisk samfund har.

Adm. Direktør Mette Rode fra Lauritz.com var i nyhederne i dag og sikke hun kan. Hamrende gode kommunikationsevner og det kunne ikke gøres bedre. Længere er den jo ikke. De afviser dagligt en masse genstande, hvorfor skulle en akvarel fra Kurt Westergaard være så speciel?