Nye persienner og lamelgardiner vha. en gardinbus

Jeg anede virkelig ikke at der fandtes en gardinbus. En gardinbus kommer ud til dig i dit hjem eller et andet sted der trænger til nye gardiner, og hjælper med afmåling af dine vinduer.

Gardinbussen kører rundt med en masse brochure på f.eks. lamelgardiner og persienner, og stofprøver der giver dig et indtryk af hvordan det ser i virkeligheden.

Da jeg hørte om denne muligheden, løftede jeg straks røret og bestilte en tid til et besøg. Jeg troede at jeg skulle have gardiner men sammen med den flinke sega-mand fandt vi frem til at lamelgardiner og persienner passer meget bedre ind i mit hjem. Han bestilte straks varerne for mig og nu går der ikke længe før mine vinduer bliver udstyret med ny beklædning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *