Brugt golfudstyr inden foråret

Jeg har i et par somre været med en af mine gode venner ude og spille noget golf. Første gang jeg prøvede at spille golf for mange år siden, følte jeg ikke rigtig det var noget for mig. Men de sidste par år har det virkelig været spændende og jeg har ligeledes følt, at det har gavnet min trætte ryg.

De sidste par år har jeg måtte nøjes med at låne golfudstyr, men til foråret vil jeg købe noget selv. Da jeg nu ikke har så forfærdelig mange penge er jeg ude i at købe brugt golfudstyr, så jeg kan spare nogle penge.

Min bror har noget brugt golfudstyr, men han har ikke alt det jeg skal bruge. Så jeg går online og finder noget.

Jeg bliver nok ikke lige nogen Tiger Woods, men jeg spiller nu heller ikke for at konkurrere med nogen og har heller ikke nogen forventning om at skulle blive et konkurrencemenneske indenfor golf. Jeg gør det primært for at stresse af og ikke mindst for motionens skyls. Mange tror golf er en alt for sløv sport, men jeg kan love for man får gået nogle lange ture. Så det er absolut en meget sund sportsgren, der ikke belaster kroppens led for meget, som nogle andre sportsgrene gør.