Jeg har fundet en webshop med graviditets tøj og soltøj

Jeg er mor til 2 skønne unger på henholdsvis 3 år og 5 måneder.  Den ældste er en pige og den yngste en rask lille dreng.

Da jeg blev gravid med min søn, ledte jeg efter tøjbutikker, der sælger graviditets tøj. Jeg fandt en webshop som jeg var meget skeptisk overfor i starten. Min skepsis var ikke rettet direkte mod den pågældende webshop, men jeg var i det hele taget meget i tvivl om hvor smart det nu var at bestille graviditets tøj over nettet, da alle gravide kvinder ikke vokser ens.

Fordi tøjet var så flot og moderigtigt prøvede jeg alligevel at bestille en bluse samt et par bukser. Det passede som det skulle, da det kom frem med posten, og så gik jeg ellers bare amok med at shoppe.

Jeg opdagede noget andet meget smart fra samme webshop; Soltøj. Soltøj er noget solbeskyttende tøj beregnet til børn. Det er da meget smart! Hvordan kan man lade være med at give sit barn den ekstra beskyttelse man nu kan få fat i? Der røg straks nogle ekstra ting i indkøbskurven. Jeg aldrig været klar over at der fandtes solbeskyttendetøj. Det synes jeg godt man kunne reklamere lidt mere med. Det er jo genialt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *