En akkumuleringsbeholder skåner miljøet

Min mand og jeg går meget op i at være grønne. Vi prøver at skåne miljø og natur ved for eksempel at bruge stofposer i stedet for plastikposer og så bruger vi også sparepærer i samtlige lamper i hjemmet. Vi vasker ved lave temperaturer og bruger miljøvenlige husholdningsprodukter. Det er bare nogle af de få ting vi gør for at skåne miljøet. Den seneste beslutning vi har taget i forbindelse med dette, er at anskaffe os en akkumuleringsbeholder til vores brændekedel.

Vores brændekedel er også meget miljøvenlig. Den købte vi for et år siden. Nu har vi fundet ud af at en akkumuleringsbeholder er med at skåne miljøet yderligere. Der er også andre fordele ved den. Den forbrænder alle røggasser, som er sundhedsskadelige, optimalt og så sørger den for at brændekedlen ikke soder til.

Med så mange fordele ville det være åndssvagt ikke at anskaffe sig sådan et. Vi har researchet lidt og fundet ud af hvor man kan købe sådan en beholder. Nu er det næste skridt at gennemføre handlen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *