Beaute Pacifique – et hudplejemærke uden syntetiske stoffer

Nu om dage er der mange, specielt kvinder, der går op i at spise økologisk, fordi man gerne vil undgå diverse giftstoffer. Jeg synes også at det samtidigt er vigtigt at gå op i hvad man smører på sin hud.

Der er kommet en lang række nye økologiske hudplejeprodukter der ikke indeholder syntetiske stoffer er skadelige for huden. En af dem som jeg personligt kan stå 100 % inde for er Beaute Pacifique.

Beaute Pacifique er et hudplejemærke, som ikke bruger andet end rene stoffer, der ikke skader huden. Jeg har brugt Beaute Pacifique produkter i 3 år nu og kommer nok til at gøre det resten af mit liv.

En vigtig del af min hverdag er personlig pleje for at have det godt med mig selv. Derfor bruger jeg den nødvendige tid på at reasearche hvilke produkter indenfor personlig pleje, jeg vil bruge tid, penge og min hud på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *