Nye gardiner til solafskærmning i huset

Vi flyttede ind i vores nye hus, og noget af det første, vi skulle gøre, var sætte gardiner op til solafskærmning. Vi var enige om, at vi ikke skulle bruge de gamle gardiner, da de var for forskelligartede.

Det var selvfølgelig dejligt at have så store vinduer, som vi havde i det nye hus, men vi var også klar over, at når først solen begyndte at stråle ind om foråret, så havde vi brug for noget solafskærmning. Heldigvis var både jeg og min kone glade for gardiner, så lige så snart vi havde tid, tog vi ud for at finde noget, vi kunne blive glad for.

Det tog sin tid. I nogle butikker fandt vi ingenting, vi kunne bruge, men så var der andre steder, hvor vi lige pludselig faldt over flere dejlige gardiner. Vi skulle selvfølgelig også have nye gardinstænger og ophæng. Efter en større indsats havde vi en perfekt solafskærmning til vores hus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *