Bredbånd til naboen!

Min nabo skulle forleden dag finde nyt bredbånd. Og det skulle være billigt, for mange penge havde de ikke, da de er pensionister. Deres hastighed skulle heller ikke være særlig stor. Den skulle bare være en 2 mbit forbindelse.

Jeg gik ind på google og søgte find billig bredbånd. Med det samme poppede en hjemmeside op, med en bredbåndssammenligning, hvor man kunne se info om bindinger, priser, hastigheder og mange andre ting.

Hjemmesiden hjalp mig rigtig meget, for jeg kunne lynhurtig se hvilket selskab der var billigst. Jeg fandt et tilbud med 2 mbit for kun 159 kr./md! Hvis du er på udkig efter nyt bredbånd, kan jeg helt klart anbefale dig at gå ind på bredband-priser.dk, som var den side jeg fandt. Den er super god til at skabe et overblik over bredbåndsselskaberne i Danmark, og vælge det bedste og billigste bredbånd.

Mine naboer blev super glade for det super tilbud, jeg havde fundet til dem. Efter at have bestilt det, kom det 2 uger efter. Jeg hjalp dem selvfølgelig også med, at sætte bredbåndet op og det trådløse netværk i hele huset. Det blev en success, det var meget hurtigere end deres gamle ISDN internet. De takkede mig mange gange, for min indsats med at finde og sætte deres bredbånd op.