Køb korte kjoler

Mine veninder er helt vilde med korte kjoler, jo kortere jo bedre nærmest. Det kan være svært at finde korte kjoler i en butik, som de ikke allerede har. Mine 2 bedste veninder holder en samlet fødselsdag i weekenden, så jeg måtte online og søge efter nogle korte kjoler, som jeg kan give dem.

Jeg kom ind på en webshop, der havde et kæmpe udvalg af korte kjoler, og det var lige mine veninders stil, så det var jo perfekt. Jeg kiggede længe, for at finde de helt rigtige kjoler til mine veninder, og jeg tror bestemt, at de korte kjoler, jeg endte med at købe er perfekte.

Det er 2 sorte korte kjoler, med simili sten foran og en stor slids op af siden på låret. Og derudover har de korte kjoler en rigtig flot udskæring på ryggen.

Jeg har lige fået de korte kjoler med posten, og de er bare pakket så fint ind, så jeg glæder mig rigtig meget til at give mine veninder deres kjoler, også kan de slås om, hvem af dem, der skal have den på, på vores næste bytur, for det ville være lidt fjollet, hvis de kommer i den samme korte kjole.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *