Warning: Use of undefined constant widget_share_on_facebook_register - assumed 'widget_share_on_facebook_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/skygge.dk/public_html/wp-content/plugins/share-on-facebook/shareonfacebook.php on line 269
Installation af et træpillefyr / pillefyr i en villa – SKYGGE.DK

Installation af et træpillefyr / pillefyr i en villa

Vi ville gerne indrette vores hus mere miljøvenligt, så vi valgte at installere et træpillefyr. Vi havde læst en del om emnet og erfaret, at pillefyr er såkaldt CO2-venlige. Det er fordi træpiller er lavet af trærester, der ville rådne op af sig selv, enten i skoven eller på et savværk.

Vi opsøgte et biovarmefirma i nærheden og fik en god rådgivning. De anbefalede et træpillefyr, som passede til vores varmebehov og kunne stå hensigtsmæssigt i vores værkstedsrum. Vi tog imod deres anbefaling, købte pillefyret, og kørte hjem med det.

Vi havde hørt, at træpillefyr kan støje en del, men det synes vi ikke, vores gør. Der er egentlig heller ikke nogen røg- eller lugtgener. Så vi er vældigt glade for vores nye pillefyr. Det har været en god investering.

Share on Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *